Ultima oră

Serbanoiu a scapat de DNA

Eduard Popescu
9 ian 2009 1465 vizualizări
Fostul sef al Politiei vrincene, comisarul sef Viorel Serbanoiu, in prezent comandant la IJP Botosani, a scapat de dosarul penal pe care il avea in lucru la DNA, in legatura cu contrasemnarea unei adeverinte de vechime pentru un fost ofiter care s-a pensionat pe vremea cind conducea inspectoratul.

In acest dosar a fost cercetat si seful Serviciului de Management si Resurse Umane, comisarul sef Constantin Datcu, care s-a pensionat recent, se pare tocmai din pricina acestei plingeri. Cei doi au fost reclamati de seful IJP Vrancea, comisarul sef Sandel Doaga, dupa ce ar fi semnat in fals adeverinta privind vechimea in munca a ofiterului in rezerva Sixf Tataru. S-a presupus ca acest document i-a adus o pensie mai mare fostului sef de la Evidenta Populatiei. Procurorii au ajuns la concluzia ca nu a fost comisa nici o infractiune in acest caz si au decis neinceperea urmaririi penale in dosar. Totusi, finalitatea a fost se pare cea asteptata pentru ca sefia Serviciului de Resurse Umane a fost eliberata intre timp de un politist care nu mai era agreat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.