Ultima oră

Divortul rutieristului Milea, la un alt termen

Nicoleta Cristea
8 ian 2009 1872 vizualizări
Inspectorul principal Marius Milea, aflat in Penitenciarul Galati, a avut ieri cel de-al doilea termen in divotul intentat sotiei sale.

Rutieristul a introdus actiunea de divort in luna octombrie, iar primul termen al dosarului a avut loc chiar cu 10 zile inainte de a fi retinut pentru luare de mita. Cuplul pe cale sa se destrame are doi copiii, insa Marius Milea a apelat la ajutorul magistratilor pentru a-l desparti de consoarta cu acte, intrucit se pare ca isi gasise o alta dragoste si vroia sa fie liber «de contract». Marius Milea si Nicusor Rotaru, colegul cu care actiona pe masina dotata cu aparatul radar, au fost trimisi in judecata la mijlocul lunii decembrie, dupa flagrantul organizat de Directia Generala Anticoruptie. Ancheta procurorilor DNA a relevat faptul ca cei doi au primit in diferite rinduri sume de bani pentru a trece cu vederea amenzile pe care ar fi trebuit sa le aplice celor care apasau pedala de acceleratie prea tare. Cei doi politisti au termen in dosarul de coruptie la sfirsitul acestei luni, fiind judecati in stare de arest preventiv. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 1 minut, 48 secunde
Dar domnul Spagarescu, cand va pica ?
, acum 739393 zile, 1 minut, 48 secunde
cine-i dmn SPAGARESCU?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.