Ultima oră

De Revelion a fost liniste si pace

Ciprian Fânaru
5 ian 2009 1363 vizualizări
Jandarmii care au vegheat la mentinerea linistii publice spun ca nu au intimpinat prea multe greutati in zilele din preajma Anului Nou.

Acestia au desfasurat misiuni atit in statiunile montane Lepsa si Soveja, cit si in la Revelionul organizat in Piata Garii din Focsani, aplicind doar doua amenzi de 200 de lei fiecare. Amenzile au fost aplicate pentru incalcarea ordinii si linistii publice si a normelor de convietuire sociala. Si reprezentantii Prefecturii, care au asigurat permanenta de sarbatori, au declarat ca nu s-au inregistrat evenimente in aceste zile. La rindul lor, oficialii IJP Vrancea, spun ca sarbatorile de anul acesta nu au fost mai violente decit in anii trecuti. Cel mai mult au avut de lucru medicii care au asigurat liniile de garda in spitale, care au fost nevoiti sa acorde ajutor de urgenta la sute de oameni in tot judetul. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.