Ultima oră

Pasapoarte la foc continuu

Raluca Manolache
30 dec 2008 640 vizualizări
In aceste zile vrincenii vin intr-un numar destul de mare la Serviciul Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor, cu sediul la Politie, pentru a-si preschimba pasaportul intr-un timp foarte scurt

In mare parte este vorba de "stranierii" veniti acasa de sarbatori si care doresc sa se intoarca la munca in Italia sau Spania dupa Anul Nou. "Stau de 10 minute la coada pentru ca vreau sa preschimb pasaportul sotiei. Ma grabesc pentru ca dupa sarbatori voi pleca in Italia ", ne-a spus una dintre persoanele care isi astepta rindul. In aceste conditii, singurul ghiseu deschis publicului a fost luat cu asalt. Daca pe 24 decembrie au fost emise aproximativ 70 de pasapoarte, ieri pina la ora prinzului existau deja 40 de cereri. Cu toate acestea, sefa Serviciului Pasapoarte, comisarul Maricica Olaru, spune ca numarul de cereri este mai mic fata de anul trecut, in conditiile in care pe 24 decembrie 2007 au existat in jur de 120 de solicitari. "Pare a fi aglomerat din cauza spatiului mic in care ne desfasuram activitatea. Avind in vedere ca este iarna, un singur ghiseu, un singur hol comun cu al Politiei, automat pare a fi aglomerat", spune Maricica Olaru. De asemenea, cele mai multe persoane care au stat la rind pentru pasaport au dorit sa intre in posesia acestuia in regim de urgenta. Astfel, dupa o ora de asteptare, acestia au putut pleca linistiti acasa. Cei care vor sa isi faca pasaport sau sa il preschimbe pe cel vechi o mai pot face in acest an pina miercuri, 31 decembrie. Serviciul va avea program cu publicul pina la ora 16,30. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.