Ultima oră

Urmarit national deghizat in capra

Raluca Manolache
29 dec 2008 2949 vizualizări
Barbatul a mers cu uratul in gara Marasesti, dar a fost recunoscut de politistul pe care il colinda

Un tinar din orasul Marasesti dat in urmarire nationala a fost prins de politisti simbata dupa amiaza, cind acesta umbla cu capra prin oras. Florin Catalin Cazacu, 26 ani, a fost recunoscut de un politist de la Transporturi Feroviare in momentul in care impreuna cu alti tineri uratori se plimba prin gara pentru a stringe ceva bani de la calatori, el avind pe cap o masca de capra. Pentru ca erau mai multi, politistul i-a invitat pe toti la sediul Politiei TF pentru a colinda si aici. La plecare, politistii l-au retinut pe fugar, a carui identitate, cu toata silinta acestuia, a fost desconspirata de sub masca specifica sarbatorilor. Subinspectorul Romeo Ilie, de la postul de politie TF Focsani, spune ca tinarul era urmarit national pentru furt calificat din sedii de societati comerciale. "A fost retinut pentru ca se sustragea de la executarea unei pedepse de 5 ani inchisoare. Mandatul a fost emis pe 3 decembrie, data de la care a si disparut de acasa. Tinarul nu a opus rezistenta cind a fost retinut de politisti", ne-a precizat politistul. Florin Catalin Cazacu a fost dus deja la Penitenciarul de Maxima Siguranta Focsani. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.