Ultima oră

Timbau co, in penitenciar de sarbatori

Nicoleta Cristea
24 dec 2008 884 vizualizări
Magistratii Curtii de Apel Galati au admis ieri recursul procurorilor DIICOT si au dispus ca mandatele de arestare ale vrincenilor Valerica Timbau si Cornel Ghemulet, dar si a arabului Joulani Yousef sa fie prelungite.

Aceasta in ciuda faptului ca luni cei trei primisera unda verde de la Tribunalul Vrancea pentru a fi eliberati "de indata", dupa mai bine de 7 luni de arest preventiv. "S-a incercat recuzarea unui judecator care mai facuse parte dintr-un complet care a judecat unul dintre recursuri, dar cererea a fost respinsa. Pe de o parte ne asteptam la aceasta decizie la Curtea de Apel Galati, insa sintem curiosi de dispozitivul de astazi (n.r. ieri). Mandatul lor expira la ora 12 si automat ar fi trebuit sa fie judecati in stare de libertate, mai ales fata de incheierea pronuntata la tribunal. Este clar ca se urmareste mentinerea lor in arest", ne-a declarat avocatul Danut Plesa Plugaru, aparatorul lui Ghemulet. Cei trei sint judecati pentru constituire a unui grup infractional si inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fiind acuzati ca ar fi creat bugetului consolidat al statului o paguba de 369.896,80 lei. Procurorii spun ca au fost prejudiciate 41 de firme prin emiterea unor file CEC fara acoperire, astfel incit acestora le-ar fi fost produsa o paguba de1, 65 milioane de lei. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.