Ultima oră

Accidente cu nemteni inainte de Craciun

Dan Chiriac
24 dec 2008 1723 vizualizări
Carambol la intrarea in Focsani

Mai multe accidente au avut loc in judet in ultimele zile dinaintea Craciunului. Luni seara, in Golesti, Nicoleta Toma, 28 ani, din Pastraveni, judetul Neamt, in timp ce conducea o Lancia Libra, nu a acordat prioritate de trecere Mariei Fierbinte, 55 ani, din Golesti, care traversa regulamentar, pe marcajul pietonal. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a pietonului. Ieri, pe E 85, la intrarea in Focsani dinspre Marasesti, Gabor Matei, tot din judetul Neamt, in timp ce conducea un Renault Simbol, nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa si l-a izbit din spate. In incident a fost implicata si o a treia masina, dar aceasta a avut avarii minore. Soferul vinovat de producerea accidentului este un cetatean de etnie rroma, care le-a prezentat politistilor un permis de conducere din Ungaria, care va fi verificat Tot luni, la Obrejita, Florentina Ditu, 31 ani, din localitate, in timp ce conducea un Opel, l-a accidentat usor pe Tudorel Toader, 50 ani, din Obrejita, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis. In Panciu, Tinel Enache, 58 ani, din localitate, in timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, a efectuat manevra de mers inapoi fara sa se asigure, accidentind usor pe Andrei C., 16 ani, din Panciu, care circula regulamentar cu mopedul marca Piaggio. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.