Ultima oră

Politistii s-au mindrit cu copiii in fata Mosului

Ziarul de Vrancea
24 dec 2008 1648 vizualizări
Oamenii legii nu mai par atit de duri cind au copiii in brate

Ieri, copiii politistilor au fost nerabdatori sa il intilneasca pe Mos Craciun. Acesta s-a lasat asteptat, sporind emotia celor mici, care au venit insotiti de parintii, mindri tare de odraslele lor.

Seful Circulatiei vrincene a venit insotit de fiul sau, Rares, de 3 ani, dar si de sotia sa, care tinea in brate pruncul nascut in vara acestui an. Un alt rutierist, Alexandru Cara, nu a scapat-o din ochi pe fiica sa, Denisa, care luni a implinit doi ani.

Leonard Casariu, de la Serviciul Cabinet, cel care preia apelurile de la numarul 112, a fost foarte atent la momentul artistic oferit de fiica sa, Lavinia, de 7 ani, dar a avut grija si de baiatul de doar zece luni, Robert Villi.

Cele doua fete ale lui Gabriel Dita de la Serviciul Cabinet, Elena si Alexandra, de 3 si respectiv 9 ani, au recitat poezii mosului. Spre amuzamentul tuturor, Mosul si-a facut aparitia in saua unei motociclete de la Politia Rutiera si nu in obisnuita sanie. Oamenii legii si-au aratat si latura sensibila atunci i-au incurajat pe prichindei sa spuna poezii Mosului. Sala mare a Casei Armatei a fost neincapatoare pentru multimea de copii si parinti care au asistat la serbare. Pe rind, micutii au spus poezii pe placul Mosului, Scoala 5 oferind spectatorilor un moment special din care n-au lipsit dansurile si traditionalul plugusor. Capra si ursul au distrat audienta si au pregatit momentul cel mai asteptat, deschiderea desagei cu cadouri. Darurile n-au ajuns in bratele micutilor pina ce acestia n-au promis ca vor fi si mai cuminti. Cei mici l-au inconjurat pe Mos, dornici sa primeasca darurile pe care le-au asteptat tot anul. «Va pupa mosul pe toti», le-a transmis picilor la final batrinul, dupa care si-a cerut scuze ca nu poate sa ajunga mai des la ei din cauza ca vine tocmai din Laponia. Tot ieri, Mosul a trecut si pe la Jandarmerie, dar nu i-a uitat nici pe veterani si pe vaduvele de jandarmi. (Ciprian FANARU, Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.