Ultima oră

Dozatoare de sapun furate de la Spitalul Contagioase

Raluca Manolache
23 dec 2008 664 vizualizări
De la Spitalul de Boli Contagioase au inceput sa dispara deja unele obiecte sanitare, chiar daca nu a fost inca deschis oficial

Acest lucru a fost constatat chiar de managerul Spitalului Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon", dr. Nicolae Moise, care a vrut sa faca receptia corpului A. Acesta a dat firmei constructoare termen de remediere a deficientelor constatate pina la 29 decembrie, dupa ce a observat ca au disparut furtunurile de dus, dozatoarele pentru sapun lichid, dar si mai multe intrerupatoare. In plus, directorul spune ca a constatat si ca unele grupuri sanitare sint defecte. Nicolae Moise spune ca de vina sint angajatii firmei General Construct care a cistigat licitatia de efectuare a lucrarilor in 1992. "Corpul B este terminat, insa mai trebuie sa se mai dea o mina de vopsea si sa fie montate obiectele de iluminat. Exista unele probleme cu corpurile D si C, unde vor fi facute blocul alimentar si spalatoria", a mentionat Nicolae Moise. In aceste conditii, in 2009 se doreste inaugurarea Spitalului de Boli Contagioase unde urmeaza sa se mute mai multe sectii, precum Infecto Contagioase, Gastroenterologie, Diabet si Boli de Nutritie. Pentru finalizarea lucrarilor, unitatea a cerut Ministerului Sanatatii 4 milioane de lei, chiar daca nu toata suma alocata in 2008 a ajuns la destinatie. Este vorba de 800.000 de lei, bani care trebuiau sa ajunga la sfirsitul acestui an. Per total, in 2008, Spitalul de Contagioase a "inghitit" 6,3 milioane de lei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.