Ultima oră

Femeie insarcinata, lovita de concubin

Dan Chiriac
22 dec 2008 737 vizualizări
Scandalurile si bataile s-au tinut lant in week-end

O femeie insarcinata a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani dupa ce a fost lovita fara mila de concubin. Politistii din Cimpuri au fost sesizati simbata seara despre faptul ca, pe fondul unor discutii conjugale, Maricel Arsene, 41 ani, din localitate, si-a lovit concubina, Ionela Carut, 34 ani, din comuna bacauana Manastirea Casin, provocindu-i mai multe leziuni. Femeia este insarcinata in opt luni si a fost transportata pentru investigatii de specialitate la Spital. Femeia, care avea contractii, a fost internata in sectia de Obstetrica Ginecologie, unde se afla sub observatie. Medicii spun ca viata micutului nu este pusa in pericol. Si Georgeta Poiana, 45 ani, din Odobesti, a fost agresata de concubinul ei, Stefan Oprea, 50 ani, pe fondul betiei. Victima a ajuns la Spitalul Odobesti, insa nu a ramas internata. La sfirsitul saptaminii trecute au avut loc si alte scandaluri. La Vidra, Georgian Moise, 26 ani, din Focsani, in timp ce se afla la o discoteca din localitate, a fost agresat de Costel Pascal, 30 ani, din comuna Valea Sarii, pe fondul unui conflict spontan, dupa cum ne-au informat politistii. In noaptea de simbata spre duminica, la o discoteca din comuna Corbita a avut loc un alt scandal, intre doi tineri si agentii de paza. Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice, a izbucnit un scandal intre personalul de paza si doi galateni, Mircea Blanita, 22 ani, si Vasile Dobri 20 ani, ambii din comuna Gohor, care isi aratau "talentele" in fata localnicilor. Cei doi au ajuns la Spitalul Adjud. De asemenea, simbata seara, Constantin Rusu, 27 ani, Mera, pe fondul unor discutii contradictorii, l-a lovit cu pumnii si picioarele pe administratorul unui magazin, Neculai Grosu, 34 ani. Victima a ajuns la spitalul din Focsani pentru ingrijiri medicale. In toate aceste cazuri, cercetarile politiei continua cu audierea combatantilor. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.