Ultima oră

Frumuseti in rosu si negru la Miss Extrem 2008

Daniel Garleanu
22 dec 2008 3253 vizualizări
Patronul Auras Jitea a cautat pentru al patrulea an consecutiv o regina a clubului

Zece domnisoare "una si una" s-au inscris la a patra editie a concursului de frumusete "Miss Extrem 2008, care a avut loc vineri seara, in clubul focsanean. Gatite de spectacol de cele mai cunoscute case de moda si magazine din Focsani, fetele au incercat si chiar au reusit sa impresioneze juriul prin tinuta, frumusete si talent artistic. Juriul a fost prezidat de Auras Jitea, patronul Extrem Club, unul dintre cei mai rivniti burlaci ai orasului, care s-a declarat incintat de cum s-au descurcat fetele inscrise in competitie. Sutele de priviri atintite asupra concurentelor au inspirat si emotii, cum era normal, care s-au materializat si in momente mai putin asteptate, cum ar fi cazaturi sau coregrafii usor esuate. Per total, fetele s-au descurcat bine la cele patru probe. Junele au defilat in tinute de zi, in lenjerie intima, in elegante rochii de seara, rosii si negre, dar au avut si o proba speciala de interpretare, in care au fost solicitate sa faca play-back pe melodii celebre. La aceasta proba cel mai bine s-a descurcat Lacramioara Floroiu, care a strins cele mai multe aplauze cu piesa Wild Dances "" Ruslana. Atmosfera a fost animata de Cristi Hrubaru, de la Cronica Circotasilor, care a venit insotit de colegul sau Toni Tecuceanu. Cei doi au sustinut si doua momente comice imitind personaje din comedia politica ce se joaca in aceste zile cu casa inchisa. Numarul trei, purtat in concurs de focsaneanca Mariana Birzan, i-a adus noroc, ea fiind declarata la finalul show-ului Miss Extrem 2008. Pe linga coronita de regina a clubului in acest an, tinara a cistigat premiul in valoare de 2.000 lei pus la bataie de patronul de la Extrem, la "pachet" cu flori, cadouri si multe imbratisari de la sustinatori. Titlul de "Miss Popularitate" a fost adjudecat de Lacramioara Floroiu, concurenta nr. 7, o bruneta foarte simpatica. Proba de interpretare i-a adus un premiu special Madalinei Mihaila, care a devenit astfel "Miss Interpretare". Pentru dezinvoltura de care au dat dovada pe parcursul serii, toate concurentele au primit premii in bani din partea clubului si a celor zece sponsori, care au avut si reprezentanti in juriu. Dupa concurs, noaptea a fost "mixata" in Extrem Club de invitatii speciali DJ Robyn Mass si DJ B Noise, care formeaza impreuna trupa "Noi Doi". (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.