Ultima oră

Mama criminala, expertizata pentru a doua oara

Nicoleta Cristea
22 dec 2008 594 vizualizări
Elvira Paun, femeia judecata in stare de arest pentru ca si-a aruncat fetita nou-nascuta in haznaua casei, a fost supusa din nou unei expertize medico-legale psihiatrice la Bucuresti.

Concluziile testelor vor fi aduse la cunostinta judecatorilor Tribunalului azi, la un nou termen al procesului. Femeia de 37 de ani este judecata pentru omor calificat, dupa ce medicii legisti au stabilit ca fetita ei s-a nascut vie, dreptul la viata fiindu-i luat prin stangulare cu cordonul unui halat. In urma anchetei s-a stabilit ca femeia, la putin timp dupa ce a nascut, si-a sugrumat fetita, pe care mai apoi a aruncat-o in latrina. Trupul bebelusului a fost gasit pe 8 mai in haznaua familieidin satul Gagesti, dupa ce politistii fusesera alertati de medicii de la Spital, care s-au ocupat de femeia care singera puternic in urma nasterii neasistate. Familia si prietenii nu stiau ca Elvira Paun este gravida, pentru ca femeia a incercat sa ascunda sarcina, spunindu-le vecinilor ca s-a ingrasat si ca tine in acest sens o cura de slabire. Elvira Paun mai are patru copii, trei baieti si o fata. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.