Ultima oră

Schimbari de trupe la instante

Nicoleta Cristea
20 dec 2008 1328 vizualizări
Judecatorul Liviu Celmare se va pensiona de la 1 ianuarie

La sfirsitul acestei saptamini magistratul Anca-Mihaela Trofin din cadrul Judecatoriei Focsani isi va incepe mandatul de presedinte al sectiei civile in cadrul acestei instante. Miercuri, sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarit numirea acesteia in functie pe o perioada de 3 ani, incepind cu data de 22 decembrie. Un alt aviz favorabil a primit si propunerea de pensionare a judecatorului Liviu Celmare, incepind cu data de 1 ianuarie 2009. Cu toate acestea, pina cind va veni decizia de pensionare va mai dura o perioada, pina la o luna. Magistratul si-a inceput cariera ca jurist la Posta Romana, dupa care a judecat cauze civile la Judecatoria Focsani. Partea penala a vrincenilor si nu numai a cunoscut-o abia dupa ce a fost transferat la Tribunalul Vrancea, dupa anii "â„¢90. Liviu Celmare este judecator de 31 de ani si spune ca dupa ce va iesi la pensie cu acte in regula nu viseaza la o o alta cariera care are la baza studiile juridice. Odata cu pensionarea acestuia, Tribunalul Vrancea va avea din nou efectivul de judecatori incomplet. O alta lipsa a acestei instante este presedintele de sectie civila, insa se pare ca pina acum nu s-a aratat nimeni interesat de aceasta functie. (Nicoleta CRISTEA)


Cristi Margel, prim-procuror adjunct


Procurorul Cristi Margel este noul prim-procuror adjunct la Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani. Acesta va ocupa noul post incepind cu prima zi a anului 2009. Consiliului Superior al Magistraturii l-a numit in functia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani, dupa ce Cristi Margel a participat la concursul pentru ocuparea functiei organizat in perioada 24 septembrie - 16 decembrie. Postul a ramas vacant dupa ce Luminta Dogaru, care il detinea initial, a avansat ca prim-procuror al Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani, unde i-a luat locul lui Nicolae Ghihanis, care s-a retras din functie anul acesta. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.