Ultima oră

Batrina carbonizata in asternuturi

Dan Chiriac
17 dec 2008 655 vizualizări
Femeia era paralizata si din aceasta cauza nu s-a putut salva

O batrina din comuna Vidra a fost victima unui incendiu produs luni seara. Femeia, in virsta de 82 de ani, nu s-a mai putut salva, dupa ce flacarile i-au cuprins casa si a decedat carbonizata in pat. "Un apel primit pe 112 anunta producerea unui incendiu la proprietatea Stefania Luca situata in Vidra. Pentru lichidarea incendiului s-au deplasat la fata locului pompierii militari din cadrul Sectiei Vidra, fara ca acestia sa actioneze. în urma incendiului a ars patul din dormitor. La sosirea echipajului, proprietara, in virsta de 82 de ani a fost gasita decedata, cu arsuri pe aproximativ 75% din suprafata corpului. Cel mai probabil incidentul a fost generat de sistemele de incalzire defecte", ne-a precizat slt. Cristina Duta, purtatorul de cuvint al pompierilor. Batrina, care locuia impreuna cu fiica si ginerele ei, dar intr-o camera separata, era paralizata si se pare ca acesta a fost motivul pentru care i-a fost imposibil sa se salveze. Cei care au anuntat pompierii au fost vecinii, alertati de fumul care iesea din curte. Acesta este cel de-al treilea incendiu soldat cu morti, in judet, dupa ce in primavara un copil de un an si jumatate, din comuna Vinatori, a fost ars in urma unui incendiu cauzat de o luminare care trebuia sa-i lumineze seara. Atunci, tatal copilului nu a reusit sa-si scoata din flacari decit celalalt copil. Apoi, in luna iulie, la Vulturu, un copil de 11 ani a murit tot din cauza unei luminari uitate aprinse. Incendiul s-a produs dupa ce mama fetitei a plecat la priveghi, la un vecin. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.