Ultima oră

Judecatorul Celmare vrea sa iasa la pensie

Nicoleta Cristea
15 dec 2008 924 vizualizări
Miercuri, CSM va lua in discutie o serie solicitari ale magistratilor vrinceni care vor aduce schimbari in organizarea instantelor.

Liviu Celmare, judecator al sectiei penale din cadrul Tribunalului, a decis ca a judecat infractorii suficient timp, motiv pentru care a inaintat o cerere de pensionare. In acest moment Tribunalul Vrancea sta bine la capitolul judecatori, insa in 2009 se preconizeaza ca multi dintre cei care au dat solutii in postura de magistrati ai acestei instante vor dori sa iasa la pensie. O alta solicitare catre Consiliul Superior al Magistraturii, de aceasta data de schimbare a responsabilitatilor, vine de la un magistrat din cadrul Judecatoriei Focsani. Judecatoarea Anca Mihaela Trofin a fost propusa pentru functia de presedinte al sectiei civile in cadrul acestei instante, dupa ce, in vara acestui an, magistratul care avea aceasta sarcina, Romica Holbea, a fost transferat la Tribunal. Si mandatul de presedinte al judecatoarei Carmen Comanescu s-ar putea prelungi, in urma solicitarii Curtii de Apel Galati. De remarcat ca, de citiva ani, functia de presedinte al instantelor din Panciu si Adjud sint ocupate numai cu delegatii pe 90 de zile, nimeni nefiind interesat sa sustina examen in acest sens. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739361 zile, 12 ore, 43 minute, 11 secunde
Bravo lui
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.