Ultima oră

Procesul Mioarei Flenchea se muta la Curtea de Apel

Nicoleta Cristea
12 dec 2008 869 vizualizări
Tribunalul Bucuresti s-a spalat pe miini de dosarul CNSAS cu Mioara Flenchea, instanta declinindu-si miercuri competenta catre Curtea de Apel Bucuresti.

Fostul subprefect a refuzat din nou sa faca vreun comentariu legat de stadiul in care se afla dosarul, sustinind ca va alege momentul potrivit pentru a comunica mai multe informatii. "Nu pot sa va spun nimic, deoarece nu am fost prezenta. Este problema mea cine ma reprezinta", a raspuns iritata Mioara Flenchea, fiind intrebata daca a ales sa isi pledeze singura cauza. Conform CNSAS, Mioara Flenchea a fost recrutata de Securitate in 1976, pe cind era in liceu, ocazie cu care a fost botezata cu numele conspirativ "Diana Petrescu". Potrivit dosarului CNSAS, Flenchea ar fi dat informatii despre colegi si despre ceea ce se intimpla la locul de munca pina in 1989. In luna mai a acestui an, Colegiul CNSAS a discutat cazul fostului subprefect si a decis trimiterea in instanta a documentelor pentru ca judecatorii sa stabileasca daca activitatea Miorei Flenchea din perioada 1976 "" 1989 poate fi considerata "politie politica". Mioara Flenchea a ocupat interimar functia de subprefect, pina in acest an, iar acum se ocupa de departamentul juridic din Prefectura. Intre 1980 si 1998, Flenchea a fost hidrolog la Compania "Apele Romane". (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 12 ore, 34 minute, 40 secunde
Stimata doamna NICOLETA CRISTEA, ex-subprefectul mioara flenchea nu a fost hidrolog la Apele Romane (pe atunci nu avea studii superioare) ci tehnician hidro. Facultatea de drept ( privata, de doi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.