Ultima oră

Parcometrele de la Piata concediaza 10 angajati

Doina Ganea
9 dec 2008 826 vizualizări
Acestia nu-si scoteau salariile, motiv pentru care au fost inlocuiti cu masini

In zona Pietei Moldovei din Focsani, incepind de la restaurantul "Zimbru", pe strada Mare a Unirii, au fost montate ieri sase aparate de taxat pentru parcarile cu plata existente. Soferii au fost astfel nevoiti sa-si taxeze singuri orele de parcare, exact ca in marile orase ale lumii, dar au primit uneori asistenta tot de la angajatii Primariei Focsani. Aparatele de taxat au fost amplasate de catre Directia de Dezvoltare Servicii Publice, fiecare parcometru costind 10.000 de lei vechi. Investitia a fost facuta ca urmare a faptului ca unii dintre cei 21 de taxatori nu-si scoteau salariile. "Am cheltuit cu parcometrele aproximativ 60.000 de lei, asta deoarece am facut o analiza si am constatat ca 10 din cei 21 de angajati nu faceau suficiente incasari pentru a-si scoate macar cheltuielile cu salariile. Acesti angajati au primit deja preaviz si din 12 decembrie vor fi concediati", ne-a declarat directorul Directiei de Dezvoltare din cadrul Primariei Focsani, Filipache Sirbu. Potrivit acelorasi declaratii, vor mai fi achizitionate si 5-6 aparate de blocat rotile autoturismelor proprietarilor care nu-si platesc taxa de parcare. Acestea nu vor fi inca dimensionate pentru rotile mari ale "gipanelor". "Nu sint inca dispozitive dupa forma rotilor autoturismelor, dar cei care au masini scumpe nu se uita la o taxare de un leu", crede Filipache Sirbu. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 8 ore, 43 minute, 45 secunde
DE CATE ORI MERGEAI LA PIATA AI VEDEAI BETI SAU SUB INFLUENTA ALCOOLULUI, EU LOCUIESC LA PIATA SI VAD MEREU CUM INCASEAZA BANI DAR NU DAU CHITANTE.TOTI ABSOLUT TOTI SUNT NISTE ,,SMEKERI"SI NISTE citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.