Ultima oră

A evadat pe fereastra la 74 de ani

Raluca Manolache
5 dec 2008 627 vizualizări
Politistii sint pe urmele unui barbat de 74 ani din satul Bogza, comuna Sihlea, care a plecat pe 22 noiembrie de acasa si nu s-a mai intors.

Fata de acesta s-a dispus masura urmaririi nationale, chiar daca nu e pentru prima data cind Neculai Croitoru pleaca de acasa fara sa isi anunte rudele. Oamenii legii au aflat ca inainte cu o saptamina de a fi sesizata disparitia sa, batrinelul a mai plecat de la domiciliu, in stare de ebrietate, fiind gasit de familie in sat. Pentru a-l putea tine sub observatie, rudele au decis sa il incuie in camera sa, dar barbatul a deschis fereastra si dus a fost. Neculai Croitoru consuma frecvent alcool. Chiar daca are halucinatii si tulburari de comportament, nu este violent. La mina stinga poarta un ceas cu curea neagra si nu are acte de identitate asupra lui. Semnalmentele acestuia sint: inaltime 1,70-1,75m, astenic, par alb scurt, ochi albastri si barba alba, scurta. Ultima data cind a fost vazut era imbracat cu un pulover si camasa albastre, pantaloni negri cu dungi, caciula neagra cu urechi si gumari albastri. Oricine poate da relatii cu privire la disparut este rugat sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune direct la numarul de telefon 0237/207164. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.