Ultima oră

Casa in flacari la Balta Ratei, dupa o cearta pe un porc

Dan Chiriac
5 dec 2008 845 vizualizări
Proprietarii cred ca focul a fost pus intentionat, insa pompierii spun ca de vina ar fi instalatia electrica prea veche

O familie din satul Balta Ratei, comuna Vinatori, a ramas fara jumatate de casa, in urma unui incendiu izbucnit miercuri seara. Familia Rusu s-a trezit cu acoperisul in flacari, in jurul orelor 22.00. "Noi adormisem si noroc ca a trecut un tinar care se ducea la oi. A vazut flacarile si a chemat vecinii. A batut la noi in usa si noi abia ne-am trezit. Acoperisul era in flacari, ardea puternic. Cred ca totul a fost intentionat. Avem un barbat din Focsani, care ne-a amenintat ca ne da foc si se pare ca s-a tinut de cuvint. I-am vindut un porc, in urma cu ceva timp, dar acum s-a razgindit, ca nu mai vrea sa-l ia, desi noi i l-am tinut vreo doua saptamini pe mincarea noastra. S-a certat cu sotul si ne-a amenintat. Seara, casa a luat foc", a spus Aurica Rusu, gospodina casei. Flacarile din gospodaria lui Bucur Rusu au fost stinse de pompieri, care au actionat cu trei autospoeciale. "în urma incendiului au ars aproximativ 120 mp din acoperisul locuintei si al anexei, 200 de baloti lucerna aflati in podul incendiat si bunuri de uz casnic", a spus slt. Cristina Duta, purtatorul de cuvint de la ISU. Ieri dimineata, politistii si pompierii au mers din nou la locuinta arsa si au reluat cercetarile. "Totul a pornit de la un scurtcircuit electric", spun pompierii, infirmind astfel varianta proprietarilor. Un alt incendiu a izbucnit in comuna Brosteni, la casa Deliei Cojocariu, care a ars mocnit. Focul a pornit de la cosul de fum. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 15 ore, 27 minute, 1 secunda
Sigur e ceva necurat aici. Ciorile sunt vinovate. Trebuie impuscate ciorile. Ciorile ne fac numai rau. Ciorile nu sunt bune pentru societate.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.