Ultima oră

Accident contestat

Nicoleta Cristea
4 dec 2008 883 vizualizări
Mama tinarului care si-a pierdut viata in urma unui accident din februarie spune ca in dosar nu este judecat cine trebuie

Viorica Gheorghe, mama lui Emilian Constantinescu, tinarul care si-a pierdut viata in urma unui accident auto in februarie anul acesta, incearca sa faca lumina asupra acestui caz. Este vorba despre controversatul accident care a condus la concluzia ca pasagerii din automobil, in numar de trei, consumasera canabis. Cercetarile pornite pe alt fir s-au soldat si cu trimiterea in judecata a celor doi supravietuitori ai accidentului, Nicoleta Duma si Florin Radulescu, dupa ce in torpedoul masinii au fost gasite stupefiante. Politistii au mai stabilit si ca la volanul masinii, desi nu poseda carnet, se afla Nicoleta Duma, care din cauza lipsei de experienta a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat. Cu toate acestea, mama lui Emilian Constantinescu, tinarul de numai 19 ani, spune ca nu Duma se afla la volan, ci Radulescu, care de altfel este si proprietarul masinii. Ciudat este faptul ca din actele celuilalt dosar, cel de trafic de droguri, numele proprietarului masinii nu este cunoscut. Ieri, avocatul Nicoletei Duma a explicat ca masina a fost vinduta de mai multe ori, si de aceea s-a creeat confuzie. Viorica Gheorghe sustine de asemenea ca are martori care stiu ca Radulescu se afla la volan, si se pare ca nici politia nu avea suficiente date privind acest aspect, intrucit la data accidentului organele legii au ajuns la fata locului dupa ce pasagerii din autoturism fusesera deja dusi la spital. "Am vorbit cu baiatul meu pina in ultimul moment, si stiu cu cine a plecat. Vreau numai sa recunoasca adevarul", a spus cu lacrimi in ochi mama tinarului decedat. Ieri, instanta Judecatoriei Focsani a fost de acord ca Radulescu sa fie audiat, pentru a se clarifica suspiciunile semnalate de Viorica Gheorghe. In alta ordine de idei, instanta a mai aminat citeva zile pronuntarea in dosarul de trafic de droguri care ii priveste pe Duma si Radulescu. Cei doi au aratat ca, de fapt, stupefiantele gasite in automobil ii apartineau celui care in acest moment nu se mai poate apara. Ramine de vazut ce solutie va fi data in perioada urmatoare in cele doua dosare. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.