Ultima oră

Portofel , saltat de politisti de la Capela

Dan Chiriac
3 dec 2008 1708 vizualizări
Acesta a fost batut bine de trei tinere pina la sosirea Politiei

Un hot de portofele, care actiona in microbuzele de transport public din Focsani, a primit o dubla corectie ieri la prinz. Individul a incercat sa dea o noua lovitura in statia de autobuz de la Capela, dar a avut mult ghinion, in ciuda violentei de care a dat dovada. "Un tinar, aflat in stare de ebrietate, a agresat fizic si verbal trei fete aflate in statie. Derbedeul vroia sa fure portofelul din poseta uneia dintre ele. Tinerele s-au autoaparat si au reusit sa scape de individ, anuntind totodata si Politia", ne-a spus Toma Paun, unul dintre martorii oculari. Martorii incidentului mai povestesc ca fetele i-au aplicat o corectie serioasa individului, pina la sosirea Politiei. Si pentru ca acesta se manifesta violent, politistii au fost nevoiti sa foloseasca forta pentru a-l imobiliza pe agresor, care a vrut sa sara la bataie la toata lumea, nemultumit ca este prea mult bagat in seama. Locuitorii zonei povestesc ca mai multi indivizi umbla zilnic prin zona statiilor de autobuz din zona Capelei Militare si acosteaza fetele, pe care incearca sa le deposedeze de bunuri sau bani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 8 ore, 52 minute, 15 secunde
felicitari politiei pentruinterventiea prompta.sa nu scape nici un hot.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.