Ultima oră

Delegatia de la Tivoli si-a anulat vizita

Nicoleta Cristea
1 dec 2008 615 vizualizări
3.800 de romani din Tivoli au drept de vot

Din pricina unor probleme neprevazute, delegatia de la Tivoli nu va mai juca Hora Unirii in Focsani, aceasta anulindu-si vizita chiar in ultimul moment. "Vizita delegatiei din Tivoli a fost aminata ca urmare a unei situatii aparute pe plan local in Tivoli. Implicit, intilnirea programata pentru 1 decembrie, la ora 12.30, este anulata", a transmis ieri Mirela Andrei, de la Departamentul de Comunicare al Primariei Focsani. Din aceasta delegatie ar fi trebuit sa faca parte primarul din Tivoli, Giuseppe Baissi, si asesorul pe probleme politice si de integrare, Andrea Cherubini. Edilii din cele doua orase vor sa stringa relatiile, dat fiind ca la Tivoli traiesc peste 10.000 de romani, cei mai multi fiind din Vrancea. Ieri, vrincenii din Tivoli au dorit sa mearga la vot. Potrivit informatiilor furnizate de Asociatia Tricolorul din Tivoli, in oras traiesc in jur de 3.800 de vrinceni cu drept de vot, care si-au exprimat intentia de a vota la ambasada pentru candidatii care reprezinta diaspora "S-au interesat mai multi decit la localele din vara. Au venit la magazin si unii intrebau ce trebuie sa faca pentru a vota", ne-a spus focsaneanca Alexandra Matei, care detine un magazin in Tivoli.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.