Ultima oră

Alegerile parlamentare, pe www.ziaruldevrancea.ro

Silvia Vrînceanu Nichita
29 nov 2008 937 vizualizări
Duminica, cititorii nostri pot fi observatori ai alegerilor si chiar reporteri de ocazie.

In timpul alegerilor parlamentare de duminica, reporterii nostri va vor furniza periodic informatii la cald despre scrutin. In exclusivitate, de pe site-ul www.ziaruldevrancea.ro veti afla citi vrinceni si-au exprimat optiunile, care au fost cei mai harnici candidati, dar si ce probleme au aparut prin sectiile de votare. Din rubrica Electoral 2008 aflati atit informatii legate de votul uninominal, profilul candidatilor care lupta pentru votul vrincenilor (o parte dintre ei au acceptat sa ne raspunda la Chestionarul lui Proust) cit si repartizarea alegatorilor in colegii si pe sectii de votare. Daca aveti informatii cu privire la neregulile de la urne, nu ezitati sa ne sunati la numerele de telefon 0237.237.777 sau 0723.164.635. In ziua alegerilor puteti contacta si Asociatia Pro Democratia, la numarul de telefon cu acces gratuit 0800 070 100 (apelabil din retelele Romtelecom, Orange si Vodafone) pentru a semnala eventualele nereguli. Totodata, va punem la dispozitie si id-ul nostru de Y! Messenger: ziaruldevrancea, unde un reporter va fi in legatura cu cei care au acces la internet pentru a le raspunde la intrebari dar si pentru a le prelua informatiile despre eventualele incalcari ale legii electorale. Deci, duminica, cititorii nostri pot fi observatori ai alegerilor parlamentare si chiar reporteri de ocazie. Daca aveti fotografii, filmulete sau informatii despre desfasurarea alegerilor, nu ezitati sa ni le trimiteti prin Y! Messenger sau la adresa de e-mail ziaruldevrancea@yahoo.com. Nu uitati sa mergeti la vot pentru ca astazi aveti puterea in stampila VOTAT! Se intimpla o data la 4 ani si dureaza citeva minute!


Cititi si: "V-ati intrebat vreodata daca votul vostru ajunge sa conteze?"



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.