Ultima oră

Italienii vin la Focsani in ziua alegerilor

Doina Ganea
28 nov 2008 630 vizualizări
In ziua scrutinului pentru parlamentare, primarul Focsaniului, Decebal Bacinschi, va fi ocupat cu primirea omologului sau italian de la Tivoli.

In perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Focsani va fi prezenta o delegatie a orasului italian Tivoli, formata din primarul Giuseppe Baisi si consilierul (asesorul) pe probleme politice si de integrare, Andrea Cherubini. în acest context, in data de 1 decembrie 2008, ora 12.30, la Sala mare de sedinte a Consiliului Local, va avea loc intilnirea oficiala cu administratia municipiului Focsani, prezentarea stadiului relatiilor dintre cele doua orase, precum si discutii referitoare la posibilitatea demararii unor proiecte comune. Vizita efectuata de oficialii italieni are ca principal scop cunoasterea reciproca si reluarea discutiilor privind cooperarea dintre cele doua orase. "Municipiul Focsani are stabilita o relatie de cooperare cu localitatea italiana inca din cursul anului 2007, pina in prezent avind loc un schimb de vizite la nivelul celor doua administratii. De asemenea, in luna ianuarie a acestui an, cu ocazia vizitei delegatiei italiene in municipiul Focsani, a fost semnat de catre cele doua parti Protocolul privind demararea procedurilor pentru stabilirea relatiilor de infratire intre municipiul Focsani si orasul Tivoli, care va sta la baza semnarii acordului de infratire", se arata intr-un comunicat al Primariei Focsani. Aceasta intilnire are un caracter public, pe 1 decembrie fiind invitati sa participe alaturi de alesii si oficialii locali si cetatenii. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.