Ultima oră

Masina Politiei busita linga Politie

Dan Chiriac
27 nov 2008 1343 vizualizări
Soferul neatent a dat vina pe politist

Una dintre masinile IJP Vrancea a fost busita ieri de un sofer neatent. Incidentul s-a produs exact in intersectia de linga Politia Municipiului Focsani, in momentul in care un agent de la Serviciul de Investigatii Criminale se afla in misiune. Politistii rutieri ajunsi la fata locului spun ca la intersectia strazii Cezar Bolliac cu strada Lupeni soferul unui autotursim Dacia 1310, Tudorel Zamfir din Urechesti, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului de la Politie, intrind in el. "Soferul nu a acordat prioritate in timp ce venea de pe strada Pictor Grigorescu si a lovit in partea dreapta masina Politiei, care venea de pe strada Cezar Bolliac. In urma tamponarii, ambele autoturisme au fost avariate", a declarat subcomisarul Adrian Ciuperca, de la Circulatie. Pentru a se apara, Tudorel Zamfir le-a spus rutieristilor ca nu a vazut masina: "Am vazut semnul de "Cedati trecerea". Am acordat prioritate unui Golf negru si am inaintat sa fac stinga, dar cind m-am pus in miscare am fost lovit de masina Politiei". Rutieristii recunosc ca aceasta intersectie ridica multe probleme pentru ca masinile parcate in zona reduc vizibilitatea soferilor. "Avind in vedere ca este o zona aglomerata si foarte circulata s-a luat masura sanctionarii celor care opresc in intersectie, pentru a fi o mai mare vizibilitate si pentru prevenirea accidentelor", a mentionat Adrian Ciuperca. Tudorel Zamfir a ramas fara permis in urma acestei tamponari. (Raluca MANOLACHE)


  • Marti, trei accidente!


  • Zicala, "marti, trei ceasuri rele", a fost valabila si pe sosele. Trei accidente au avut loc pe parcursul citorva ore. La Garoafa, Aurelian Peltea, 27 ani, din localitate, in timp ce conducea un moped neinregistrat, din cauza neatentiei s-a dezechilibrat si a cazut pe acostament, accidentindu-se grav. In Homocea, Ionut Popa, 19 ani, din Boghesti, in timp ce conducea o Dacia 1310, nu a pastrat distanta corespunzatoare si a intrat intr-o caruta. A rezultat accidentarea lui Ioan Ceobotaru, 79 ani, din Adjud, pasager in caruta. In noaptea de marti spre miercuri, in Panciu, Ninel Ianuscovschi, 22 ani, din localitate, aflat la volanul unui Renault, fara a avea permis, din cauza neatentiei s-a izbit de un stilp. In afara de sofer, a fost ranita si pasagera Georgiana Airinei, 21 ani, din Panciu. (D. C.)


    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 0

    Adaugă comentariu
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.