Ultima oră

Cinci accidente inainte de ninsoare

Dan Chiriac
24 nov 2008 841 vizualizări
Victime multe pe sosele, chiar inainte de caderea primei zapezi.

Vineri seara, in Cimpineanca, localnicul Radu Scutelnicu, 33 ani, in timp ce conducea un moped, baut fiind, s-a dezechilibrat si s-a rasturnat in sant. In urma trintei s-a ranit si pasagerul din spate, Gheorghita Scutelnciu, 35 ani, fratele sau. Simbata dimineata, Iulian Pana, 28 ani, din Dumitresti, in timp ce conducea un Renault Megane, pe raza comunei, pe fondul neatentiei, a accidentat-o grav pe Maria Galoiu, 76 ani, din localitate. Motociclistul a parasit locul faptei, fiind identificat de politisti in scurt timp. La Marasesti, Florin Marcu, 21 ani, din Rastoaca, in timp ce conducea auto marca Rover, nu a redus viteza de deplasare pina la evitarea oricarui pericol, a pierdut controlul asupra volanului, a parasit sensul sau de mers si s-a rasturnat pe contrasens. Din accident a rezultat ranirea usoara a Smarandei Done, 69 ani, din Milcovul, pasagera in autoturism. Tot simbata dimineata, in Panciu, Cosmin Poede, 20 ani, din localitate, in timp ce se afla la volanul unei Dacii, nu a acordat prioritate de trecere si a patruns intr-o intersectie unde a intrat in coliziune cu o alta Dacia, condusa regulamentar de Ioan Marin, 79 ani, din Panciu. Cel din urma autoturism a fost proiectat intr-o caruta condusa de Dumitru Mititelu, 76 ani, din Panciu. Din accident a rezultat ranirea usoara a lui Ioan Marin si a carutasului. In comuna Cirligele, Viorel Chiriac, 50 ani, din localitate, in timp ce conducea o Dacia, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan, condusa corect de consateanul sau Dumitru Cotirlan. Cele doua masini au fost avariate. Culmea e ca toate evenimentele au avut loc inaintea ninsorii de simbata. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.