Ultima oră

Trofeul Delmar a plecat la Rimnicu Sarat

Daniel Garleanu
22 nov 2008 873 vizualizări
Marele trofeu al Festivalului National de Muzica Usoara Florentin Delmar Focsani 2008 a plecat la Rimnicu Sarat, la Andreea Cristina Stroie, care a reusit sa impresioneze juriul si publicul deopotriva prin voce si tinuta si sa isi adjudece astfel premiul cel mare

Cea de-a XXXIII-a editie a oferit prin puterea juriului si focsanencei Maria Lorena Muntenas, o adolescenta de 15 ani, premiul special constind in multe felicitari si suma de 2.500 de lei. Locul I a fost obtinut de Alin Ignat, un tinar artist din Alba-Iulia. Festivalul a fost organizat Ateneului Popular "Mr. Gh. Pastia", in colaborare cu Teatrul Municipal, Valentin Gheorghita fiind atit directorul festivalului cit si prezentator. Juriul a fost condus de cunoscutul compozitor si muzicolog Horia Moculescu care a oferit si un moment muzical special, impreuna cu cei 14 concurenti. In cele doua seri de muzica usoara au sustinut mini-recitaluri Aurelian Temisan, Gabriel Dorobantu si trupa Milenium. Surpriza celei de-a doua seri a fost o prezentare de moda marca Magic Women, care a adus pe scena si o colectie de rochii de mireasa de-a dreptul sofisticate. "Au fost si momente mai delicate, o mai dificila comunicare intre scena si public, dar pina la urma aceste lucruri au fost intelese si totul a fost bine. Important este ca festivalul a fost reusit si a atras voci promitatoare", ne-a decalarat directorul Valentin Gheorghita. Trofeul Florentin Delmar nu a mai ramas in Vrancea din 2002, dar organizatorii sint multumiti ca anul acesta au fost patru concurente din judet, care au aratat ca pot deveni cintarete de succes daca isi vor slefui talentul. (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.