Ultima oră

Emilia Oancea se afla in arestul Politiei

Dan Chiriac
21 nov 2008 3330 vizualizări
Focsaneanca s-a predat in urma cu o saptamina u Politia ii cauta in continuare pe ceilalti trei urmariti Emilia Oancea, condamnata definitiv in dosarul creditelor curier de la Bacorex, se afla in arestul politiei vrincene, dupa ce s-a predat de bunavoie in urma cu o saptamina

"Emilia Oancea s-a prezentat la sediul politiei vrincene si se afla in acest moment in arest", ne-a precizat comisarul sef Mariana Apostol, purtatorul de cuvint al Politiei. Emilia Oancea nu este intr-o stare psihica prea buna, dat fiind ca face parte dintr-o familie de conditie buna. In plus, ea are si un copil cu probleme grave de sanatate si spera sa-i convinga pe magistrati sa o elibereze din arest. "Este crima si pedeapsa pentru o femeie sa stea in arest. Poate ca a facut si ea unele greseli, dar nu s-a imbogatit de pe urma acelor afaceri. Altii care au luat bani, nu gluma, se bucura de libertate", ne-a declarat o sursa apropiata condamnatei. In urma cu doua saptamini, politistii vrinceni i-au dat in urmarire generala pe Domnica Bolovan, Emilia Oancea, fosta partenera de afaceri cu Marius Iorga, fostul vicepresedinte al CJ Vrancea, cautat si el, si pe omul de afaceri Costel Stefan, fostul patron de la restaurantul Unico Tur Golesti. Mandat de arestare emis pe numele sau avea si Petrisor Rogozan, fostul sef de la Serviciul Credite, condamnat la 6 ani de inchisoare, care insa s-a predat autoritatilor la inceputul lunii octombrie. La rindul sau, Rogozan a facut doua cereri de intrerupere a executarii pedepsei, care insa se vor judeca la Judecatoria Focsani abia luna viitoare. Pina una alta, Petrisor Rogozan a fost transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Mindresti, acolo unde va ajunge se pare si Emilia Oancea. Despre Marius Iorga se stie ca ar fi in Bucuresti, unde are afaceri, in vreme ce Costel Stefan are legaturi de afaceri in zona Banatului, unde se presupune ca se ascunde. Vinovatii gasiti de instanta pentru "tunul" dat fostei sucursale Bancorex au de executat, in urma sentintei definitive a Curtii de Apel Galati de pe 30 octombrie, pedepse cuprinse intre 6 si 7 ani de inchisoare. Acestia au fost condamnati pentru inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si abuz in serviciu in forma calificata. Prin intermediul avocatilor, acestia spera sa intoarca soarta de partea lor si sa ramina in libertate. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.