Ultima oră

Taierile ilegale de brazi in atentia politistilor

Raluca Manolache
20 nov 2008 707 vizualizări
Biroul de Ordine Publica din cadrul IPJ Vrancea va intensifica in urmatoarea perioada actiunile de control si patrulare in fondul forestier in vederea prevenirii taierilor ilegale de brazi de Craciun

Actiunile vor fi organizate in colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si Vinatoare, Directia Silvica si alte institutii cu atributii in domeniu. Se vor tine sub supraveghere punctele si traseele obligatorii de trecere, drumurile forestiere si drumurile comunale, precum si fondul forestier. Vor fi intensificate si activitatile de control si din piete, tirguri si oboare, cit si in alte locuri unde se depoziteaza si se comercializeaza Pomi de Craciun. "Solicitam cetatenilor sa dea dovada de intelegere si sa nu transporte brazi fara documente de provenienta si insotire", le transmite vrincenilor comisarul Marin Vasile, seful Biroului de Ordine Publica. Politistii sint in alerta pentru ca in lunile noiembrie si decembrie se inregistreaza o crestere a taierilor ilegale de bradacei. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.