Ultima oră

Un adjudean sarac a vrut sa se arunce de pe primarie

Dan Chiriac
20 nov 2008 582 vizualizări
Omul va fi nevoit sa plateasca acum amenda din ajutorul social

Un adjudean se va alege cu o amenda zdravana dupa ce a facut un spectacol gratuit in centrul orasului, pe motiv ca el nu primeste ajutor social, iar altii da. Aflat in stare de ebrietate, Florin Pruteanu s-a urcat pe acoperisul primariei si a amenintat ca se arunca in gol. "Pe numarul de urgenta 112 s-a primit o sesizare ca un barbat ameninta ca se arunca in gol de pe cosul de gaze al centralei termice ce apartine Primariei municipiului Adjud. La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj din cadrul Sectiei Adjud pentru asigurarea zonei. Individul respectiv, aflat in stare de ebrietate, a fost convins sa coboare de pe cosul de gaze si preluat de Politie", a precizat slt. Cristina Duta, purtatorul de cuvint al ISU Vrancea. Politistii spun ca tinarul era nemultumit fiind ca nu primea banii cuveniti de la bugetul local. "S-a urcat pe acoperisul primariei pentru a protesta. Motivul invocat a fost ca nu primea ajutorul social de la primarie", a precizat comisarul sef Mariana Apostol, de la IPJ Vrancea. Scandalagiul a fost amendat pentru tulburarea linistii publice, insa le-a spus politistilor ca nu are bani sa-si plateasca amenda. Cum sanctiunea poate ajunge pina la 1.000 de lei, asistatului social nu-i va ajunge nici macar mult rivnitul ajutor minim garantat de stat pentru a-si plati amenda. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 57 minute, 23 secunde
Cand un cetatean brasovean si-a dat foc si a coborat in flacari pe schiuri pe partia Bradul RADIO EUROPA LIBERA a comentat despre acest protest aproape un an. Totul a fost trecut in contul partidului citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.