Ultima oră

Bilete pe ultima suta la Florentin Delmar

Iulia Nicolaie
20 nov 2008 771 vizualizări
Pe scena Teatrului Municipal vor sustine recitaluri si Gabriel Dorobantu, Aurelian Temisan si trupa Millenium

Daca doriti sa participati la unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale anului din Focsani trebuie sa va grabiti sa achizitionati bilete, pentru ca acestea sint pe terminate. Au mai ramas doar circa 30 de locuri la balcon pentru vrincenii care doresc sa asiste la Festivalul de Muzica Usoara Romaneasca "Florentin Delmar" 2008. Pretul biletelor variaza intre 20 si 35 de lei, in functie de pozitia in sala de spectacole a Teatrului Municipal «Mr. Gh. Pastia», unde vor avea loc serile de concurs. Spectacolul a debutat aseara, odata cu etapa de preselectie, care a avut loc intre orele 17.00 si 21.00 si se incheie vineri, 21 noiembrie, cu festivitatea de premiere a cistigatorilor. Pentru a fi selectati, candidatii au pregatit doua piese compuse de autori romani. Tinerii artisti in devenire au fost atent ascultati si jurizati de compozitorii Viorel Gavrila, Titus Andrei si Liviu Topala. "Avem participanti din Ardeal, Oltenia, Moldova si Tulcea la aceasta editie. La sectiunea de interpretare concurentii pot cinta si in alte limbi, dar neaparat muzica usoara creata de compozitori romani", ne-a declarat directorul Ateneului Popular "Mr. Gh. Pastia", Valentin Gheorghita, totodata directorul festivalului. Focsaniul este reprezentat la aceasta editie de trei concurente si anume adolescentele Crina Onciu, Maria Crasneanu si Lorena Muntenas. Toate s-au facut remarcate la diferite concursuri si festivaluri pentru copii si tineret. In plus, fata de concursul la care vor participa in jur de 16 concurenti, publicul poate urmari si recitaluri de exceptie din partea unor artisti de cariera, precum Gabriel Dorobantu, Aurelian Temisan sau trupa "Millenium" din Republica Moldova. Juriul acestei editii, a XXXIII-a, este condus ca si in anii precedenti, de compozitorul Horia Moculescu, care ii va avea alaturi pe redactorul-sef al sectiei de muzica usoara de la Radio Romania Actualitati, Titus Andrei, si compozitoarea Andreea Andrei. Printre sponsorii principali ai evenimentului cultural se numara Banca Comerciala Romana (BCR), Scorpion, Vinexport, Graicon Construction, Comat, Hard Industry si firma de imobiliare Onest. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 1 ora, 16 minute, 15 secunde
sunt 4 concurente din vrancea Crina Onciu ...Maria Crisnencu ....Adina Marin... Lorena Muntenas :)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.