Ultima oră

Presedintii sectiilor de votare, instruiti la Polivalenta

Mihaela Beșleagă
19 nov 2008 660 vizualizări
Astazi, BEJ va analiza alte trei plingeri electorale venite din partea aliantei PSDAPC si a PD-L In aceasta dimineata are loc prima intilnire a presedintilor si loctiitorilor din cele 348 de sectii de votare din judet cu reprezentantii Biroului Electoral Judetean (BEJ) si ai Autoritatii Electorale Permanente

In cadrul intilnirii, care se va desfasura de la ora 10.00, la Sala Polivalenta din Focsani, cei care se vor implica si vor supraveghea direct desfasurarea scrutinului din 30 noiembrie pentru Camera Deputatilor si Senat, vor fi instruiti despre modul in care ar trebui sa gestioneze alegerile in fiecare sectie. Tot in cadrul acestei actiuni, presedintele BEJ va preda investiturile si stampilele sectiilor de control. "Miine (azi, n.r.) vom avea o zi plina. Dimineata va avea loc intilnirea cu presedintii si loctiitorii sectiilor de votare, va avea loc predarea investiturilor, a stampilelor. De asemenea, dupa-amiaza, in cadrul sedintei Biroului vom lua in discutie patru puncte de pe ordinea de zi", declara Costica Dita, presedintele BEJ Vrancea. Membrii BEJ vor analiza si vor propune solutii pentru trei plingeri electorale ajunse ieri pe masa Biroului, una din partea PD-L si doua ale PSD. Partidul Democrat-Liberal a inregistrat o reclamatie privitoare la mult disputata afisare a materialelor electorale pe stilpii de electricitate, iar BEJ va lua in discutie si intimpinarea primita ieri pe aceasta tema din partea BEC. A doua sesizare, venita de aceasta data din partea aliantei PSDAPC, se refera la incidentul petrecut duminica intre reprezentantul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) Gabriel Derderian si candidatul PD-L pentru Camera Deputatilor Mugurel Malureanu. A treia plingere, formulata tot de formatiunea social-democrata, se refera la distrugerea unor afise electorale PSD pe raza localitatii Cotesti, iar pentru ca fapta constituie contraventie, aceasta, cel mai probabil, va fi directionata catre Politie. Ultimul punct pe ordinea de zi se refera la completarea birourilor de sectie cu reprezentantii partidelor parlamentare, urmind ca joi sa se realizeze completarea cu reprezentantii partidelor neparlamentare. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.