Ultima oră

Imigranti din Bangladesh, prinsi la Marasesti

Raluca Manolache
15 nov 2008 1216 vizualizări
Acestia veneau cu taxiul de la Ialomita si se indreptau spre Bacau, pentru a-si cauta de lucru Opt imigranti care incercau sa treaca fraudulos prin Vrancea au fost saltati ieri de mascati. Totul s-a intimplat in orasul Marasesti, in momentul in care cei opt bengalezi se aflau in doua taxiuri si incercau sa ajunga la Bacau, pentru a-si cauta de lucru.

Nu au avut insa noroc, lucratorii de la Serviciul Politiei Rutiere sesizind prezenta lor in trafic. In momentul urmator au fost sesizati lucratorii de la Serviciul pentru Imigrari Vrancea, dar si politistii de la Detasamentul de Interventie Rapida care s-au deplasat imediat la fata locului si i-au retinut pe cei opt barbati care erau dati in urmarire la nivel national. Imigrantii nu au opus rezistenta, ba chiar au incercat sa explice ca doreau sa-si gaseasca un loc de munca mai bine platit, intr-un alt judet. "In urma unei actiuni realizate in cooperare cu lucratorii de la Serviciul Politiei Rutiere si DPIR au fost depistati pe raza localitatii Marasesti opt cetateni din Bangladesh. Din primele verificari a rezultat faptul ca acestia sint veniti in Romania initial in scop de munca, dupa care au parasit locul de munca, la acest moment avind dispozitie de urmarire la nivel national", ne-a declarat comisarul Dumitru Amititeloaie, seful Serviciul pentru Imigrari Vrancea. Cei opt barbati fac parte dintr-o echipa care a venit sa munceasca la o firma din Ialomita, insa zilele trecute au decis sa plece pentru a se angaja in alta parte, in speranta ca vor cistiga mai bine. Cei opt muncitori din Bangladesh au fost adusi la Focsani si, dupa ce vor raspunde la toate intrebarile, vor fi dusi sub escorta la Centrul Otopeni al Oficiului Roman pentru Imigrari pentru a fi returnati in tara de bastina. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.