Ultima oră

CJ scoate la licitatie modernizarea DJ Vidra-Vizantea-Cimpuri

Mihaela Beșleagă
13 nov 2008 680 vizualizări
Zilele trecute, presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, a anuntat faptul ca a semnat documentele privind scoaterea la licitatie a lucrarilor de modernizare a DJ 205 E, sectorul Vidra-Vizantea-Cimpuri.

Lungimea drumului pe care se vor executa lucrarile este de 22 km, intre limita judet Galati-Ciuslea-Rachitosu-Bizighesti-Batinesti-Tifesti-Clipicesti-Iresti-Vidra-Vizantea-Cimpuri-DN 2L. Valoarea investitiei se ridica la suma de 35.000.000 RON (350 miliarde lei vechi). Conform proiectului tehnic, lucrarile vor consta in realizarea de terasamente, consolidari de maluri, construirea unui pod si a mai multor podete, santuri si canale colectoare. Latimea drumului va fi de 8 metri in extravilanul localitatilor si de 8,5 metri in intravilan. Oprisan a mai anuntat ca joi vor fi semnate alte doua contracte de modernizare a drumurilor judetene, respectiv Cotesti-Poiana Cristei si DN 2 E 85-Haret-Panciu, in baza unor proiecte pentru care CJ a obtinut finantare nerambursabila de la Uniunea Europeana prin Programul Operational Regional. "Ce sa facem daca am depus multe proiecte?", a precizat baronul, presedinte al organizatiei judetene PSD, pentru cei care s-au intrebat de ce demararea acestor lucrari a picat tocmai in luna in care se desfasoara campania electorala. Pe 31 octombrie, in prima zi oficiala a debutului de campanie, Oprisan, alaturi de doi dintre candidatii PSD la parlamentare si de o pleiada de primari social democrati, au inaugurat lucrarile de modernizare la un alt drum judetean, DJ 205D Valea Sarii-Naruja-Paltin-Spulber-Nereju-Bradacesti, transformind actiunea intr-o inaugurare tipic electorala. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.