Ultima oră

Pliante pe post de alarme anti-furt

Raluca Manolache
13 nov 2008 836 vizualizări
Hotii nu tin cont cit de aglomerata este o zona cind fura din masini

Soferii au fost opriti ieri de politisti pentru a primi sfaturi privind combaterea furturilor din masini. Politistii de la Compartimentul de Prevenire si Combatare a Criminalitatii au mers in Piata Moldovei, in parcarile marilor centre comerciale dar si in oborul de vite si au impartit pliante anti-furt. "Unii soferi dintre cei cu care am discutat ne-au spus ca au avut astfel de probleme si unii chiar aveau lasate obiecte de valoare la vedere in masini. Le-am adus la cunostinta ca nu trebuie sa lase in torpedo actele masinii, ca pot fi furate si sint recuperate mai greu, si le-am explicat ca nu trebuie sa-si lase neasigurate masinile chiar daca lipsesc citeva momente", a declarat subcomisarul «preventiv» Monica Manolache. Oamenii legii le mai atrag atentia soferilor ca infractorii actioneaza cu rapiditate, fapt pentru care nu se sfiesc sa fure din masinile parcate chiar in centrul orasului. Ba mai mult, acestia prefera zonele aglomerate pentru ca se pot pierde foarte repede prin multime. Pentru a preveni furturile, soferii au fost sfatuiti sa nu lase in masina obiecte tentante pentru cei pusi pe capatuiala. De asemenea, acestia trebuie sa evite sa tina in autoturism actele de identitate, datele de inmatriculare ale masinii sau orice alte inscrisuri si sa aiba un sistem de alarma eficient. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.