Ultima oră

Mini Stiri

Raluca Manolache
10 nov 2008 769 vizualizări
Cu ce si-au consumat timpul politistii si pompierii in week-end

Urechesti: Injunghiat la bautura


Un barbat de 36 ani din Focsani a ajuns pe patul de spital dupa ce a fost injunghiat. Politistii care se aflau la "Ziua comunei Urechesti" au intervenit la sfirsitul saptaminii, dupa ce localnicul Sebi Burlacu, 18 ani, baut fiind, s-a luat la cearta cu Mihai Cozma pe care l-a lovit cu un cutit. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a comis fapta.


Odobesti: Service in flacari


Pompierii din Odobesti au intervenit simbata pentru a stinge un incendiu izbucnit la un service auto din oras. Acestia au fost alertati prin numarul 112, focul mistuind doar biroul firmei unde se aflau mai multe documente contabile. Pompierii si politistii vor continua cercetarile pentru a se stabili cu exactitate modul in care s-a produs acest incendiu.


Pieton accidentat grav


O femeie de 76 ani din comuna Soveja a ajuns la spital dupa ce a fost lovita de o masina. Mina Diaconu a fost accidentata in momentul in care a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis de un tinar de 20 ani din localitatea Tulnici, care se afla la volanul unui Ford. Si Vasile Balan, 37 ani, din comuna Gologanu a fost ranit grav dupa ce masina pe care o conducea a intrat in parapetul podului. Totul s-a intimplat in afara localitatii Milcovul cind, la intrarea pe podul ce traverseaza riul Rimna, a intrat in depasirea unui microbuz si a pierdut controlul volanului.


Boacana de ziua sa


Un copil din satul Bordeasca Veche, comuna Tataranu a facut o boacana chiar de ziua sa. Relu Gabriel A., 4 ani, se afla in gospodaria bunicului cind a pus mina pe un chibrit lasat la indemina sa. Din curiozitate, acesta a vrut sa vada cum scapara batul chiar in zona unde batrinul depozita furajele. Acestea s-au aprins, iar in urma incendiului au ars 10.000 kilograme de coceni. Focul a fost stins de pompierii focsaneni.


Munitie distrusa


Pirotehnistii vrinceni au ridicat vineri mai multe elemente de munitie de pe vremea celui de-al doile razboi mondial pe care le-au distrus la Ciuslea. In poligon au fost aruncate in aer trei proiectile explozibile, o grenada si munitie de infanterie. Misiunea s-a desfasurat fara incidente.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.