Ultima oră

Politistii nu au prins drogati cu scuipatul

Raluca Manolache
10 nov 2008 689 vizualizări
Sase soferi au fost testati in week-end de politistii de la Circulatie, care au dorit sa vada daca acestia se afla sub influenta substantelor halucinogene.

Conducatorii auto au fost monitorizati cu echipamentele de detectare a substantelor cu efect psihotrop in cadrul unei actiuni realizate la nivel national, intitulata "Alcohol/Drugs". Desi s-au aratat surprinsi, soferii suspiciosi au dat proba de saliva pe lamelele dispozitivului, insa toate testele au iesit negative. Chiar daca nu au avut de-a face cu soferi drogati, rutieristii i-au amendat pe cei care s-au urcat la volan dupa ce au consumat alcool. In urma actiunii au fost aplicate 180 de sanctiuni in valoare de 8.550 lei. Comisarul Alexandru Cara, de la Serviciul Politiei Rutiere, spune ca au fost constatate opt infractiuni la regimul circulatiei, sase dintre acestea fiind produse de soferii care au avut o concentratie de peste 0,41 alcool pur in aerul expirat. De asemenea, in urma actiunii, 21 de soferi au devenit pietoni pentru ca s-au urcat la volan beti, au mers cu viteza, nu au oprit la semnal sau fapte combinete intre cele trei prezentate. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.