Ultima oră

Avem colegiu de conducere la Tribunal

Doina Ganea
6 nov 2008 723 vizualizări
Judecatorii Tribunalului au ales ieri noii membri ai colegiului de conducere.

Judecatorii desemnati au obligatia ca in urmatorii trei ani sa se ocupe de problemele generale de conducere a instantei. Astfel, judecatorul Costica Dita a fost ales vicepresedinte, functie pe care o detine si in cadrul Tribunalului, in timp ce membri au fost desemnati presedintele sectiei comerciale, Florentina Timofte, presedintele sectiei penale, Emilia Dumitrache, Simona Florica Nicolau, judecator la sectia comerciala, Mariana Sandina Croitoru, judecator in cadrul sectiei penale si Romica Holbea, judecator la sectia civila. Presedintele colegiului este si presedintele instantei, judecatorul Adrian Toni Neacsu. "La sedinte pot participa si presedintii de sectii sau alti judecatori care nu sint membri, fara drept de vot, ori managerul economic, daca se dezbat probleme financiare sau economico-administrative, de asemenea, fara drept de vot. Colegiul adopta hotariri cu votul majoritatii membrilor sai, iar sedintele sale nu sint publice" a precizat ofiterul de presa al Tribunalului, Carmen Dantis.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.