Ultima oră

Valiza nucleara , revendicata de proprietarul uituc

Dan Chiriac
6 nov 2008 822 vizualizări
Panica printre trecatorii aflati pe Bulevardul Unirii, marti seara. O valiza ramasa pe trotuar, de la un focsanean uituc, a creat panica printre trecatori, care au crezut pentru o clipa ca au de-a face cu scene demne de un film de actiune.

Speriati ca ar pute fi vorba de o valiza capcana, acestia au cerut ajutorul autoritatilor si au sunat la numarul de urgenta 112. "Detasamentul de Pompieri Focsani a intervenit pe bulevardul Unirii nr. 1 din Focsani, pentru asigurarea zonei, in urma unei solicitari privind existenta unei valize tip diplomat abandonate si considerata suspecta, care ulterior a fost revendicata de proprietar, un cetatean din Focsani", ne-au spus oficialii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Focsaneanul si-a cumparat o servieta noua din libraria din apropiere si si-a pus actele in noua servieta. Pe cea veche a uitat-o pe trotuar, iar in momentul in care s-a intors dupa ea s-a trezit cu Politia pe cap. Cazul nu este singular. Anul trecut, o alta persoana a pus fortele de interventie in alerta dupa ce a uitat o geanta plina cu scule linga o masina parcata linga Biblioteca Judeteana. Totusi, pompierii spun ca e bine ca oamenii au dat dovada de vigilenta si au anuntat autoritatile, in conditiile in care terorismul a devenit un pericol global. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 3 ore, 49 minute, 11 secunde
Priveam acu cateva zile o "organizatie" de furaciosi intr-un mijloc de transport din Capitala. Operau si eu ce gaseau, de la posete cu fermoare generoase si pana la rucsacuri agatate neglijent pe citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.