Ultima oră

Topul «damelor» cu restante la Bacinschi

Iulia Crețu
6 nov 2008 1482 vizualizări
Criza mondiala pare sa nu fi afectat firmele din Focsani care si-au achitat 82% din taxele si impozitele datorate bugetului local u primarul a dat publicitatii ieri topul celor mai mai datornici, defalcat pe prostituate, cersetori si taximetristi u Decebal Bacinschi a declarat ca femeile au fost amendate pentru ca s-au iubit in vazul politistilor

Primarul Decebal Bacinschi a facut ieri publica lista rusinii, cu topul cersetorilor, al prostituatelor si al taximetristilor care au adunat in acest an amenzi peste amenzi, suma totala datorata municipalitatii fiind una de 8,6 milioane RON (86 de miliarde de lei vechi). Focsanii se lauda cu un cersetor de 2,6 miliarde de lei vechi, despre care edilul a declarat ca isi face veacul pe la metroul bucurestean, Alexandru Bejgu, dar si cu doua prostituate care au primit amenzi de peste 1 miliard de lei vechi fiecare, Daniela - 1,5 miliarde lei vechi, si Laura - 1,1 miliarde lei vechi. Serviciul taxe si impozite a adunat pina la aceasta ora 5,4 milioane RON din 7 milioane RON cit datorau persoanele fizice si 12 milioane RON din 14 milioane cit aveau de achitat persoanele juridice. In ciuda crizei financiare mondiale, firmele din municipiu fie ca au achitat din timp darile, fie le-a mers bine, astfel incit 82% din sume au fost strinse cu doua luni inainte de finalul anului. Edilul sef Bacinschi s-a plins in continuare de datoriile care nu pot fi recuperate de la firmele falimentare. Sau de amenzile de circulatie. Numai in acest an s-au strins de la «spaimele soselelor» suma de 2,6 milioane RON. Cei prinsi de politisti ca au incalcat legea au achitat numai 1,2 milioane RON. "Din anii anteriori avem de recuperat 8,6 milioane RON. Din aceasta suma, 8,3 milioane RON provin de la firme care sint in faliment, iar numai o parte din acesti bani vor putea fi recuperati dupa demararea procedurilor de faliment", a declarat primarul Decebal Bacinschi. Acesta a precizat ca si de la "fetitele" de pe centura ii este imposibil sa recupereze ceva... bani. Vinzatoarele de placeri au fost incluse intr-un top valoros, din punct de vedere al chitantelor adunate de la politisti, date de fiecare data cind domnisoarele au fost surprinse prestind servicii in vazul Politiei. Fara a le face reclama, primarul carunt si serios a dat citire numelor prostituatelor, sperind ca de rusine sau de gura... clientilor sa se invredniceasca sa plateasca. Cea mai "tare" la amenzi este domnisoara Daniela care a reusit performanta de a aduna un miliard jumatate lei vechi pentru ca s-a iubit la vedere. (Iulia CRETU)


Amenzi top 5



a. Prostituate

1. Daniela Malos, 150.000 lei

2. Laura Stefanescu, 118.250 lei

3. Florentina Brindusescu, 60.775 lei

4. Alina Bogdan, 20.738 lei

5. Mirabela Brindusescu, 10.100 lei


b. Cersetori

1. Alexandru Bejgu, 265.000 lei

2. Dumitru Lautaru, 48.160 lei

3. Doru Frunza, 22.175 lei

4. Stefan Vechiu, 16.700 lei

5. Marinica Munteanu, 12.385 lei


c. Taximetristi

1. Virgil Munteanu, 25.639 lei

2. Silviu Hanu, 17.000 lei

3. Florin Grigoras, 13.654 lei

4. Ionut-Cristian Ciobanu, 12.413 lei

5. Constantin Crivat, 11.322 lei


d. Fara ocupatie

1. Ion Ungureanu, transport animale, 51.245 lei


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.