Ultima oră

Avocatii, luati la intrebari de grefieri

Nicoleta Cristea
6 nov 2008 1362 vizualizări
O parte dintre avocatii Baroului care au avut ieri dosare pe rolul instantei tribunalului Vrancea au aflat cu stupoare ca trebuie sa faca dovada ca sint ei cu adevarat.

Astfel, aparatorii care au solicitat dosare "la bara" au fost instiintati ca este pentru ultima oara cind le primesc pe incredere. "Nu se vor mai da dosare la bara fara copii dupa delegatii. Pe unii colegi chiar i-a legitimat, ceea ce pina la urma poate fi normal, dar mi se pare o prostie sa avem la noi copii dupa delegatii, pentru ca e prea multa hirtogarie, pe linga actele pe care le purtam dupa noi", ne-a declarat o tinara avocata. Se pare ca aceasta masura este dispusa pentru a-i "depista" pe avocatii din Baroul Constitutional, in urma plingerilor facute de avocatii din Baroul Vrancea la institutiile statului. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 16 minute, 12 secunde
CAPITOLUL IV Reprezentarea partilor in judecata Art. 67. - Partile pot sa exercite drepturile procedurale personal sau prin mandatar. Mandatarul cu procura generala poate sa reprezinte in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.