Ultima oră

Un mort, doi raniti si o sperietura zdravana

Dan Chiriac
5 nov 2008 1053 vizualizări
Politia a blocat ieri drumul la Rastoaca pentru a scoate un autotren din prundul Milcovului u soferul tirului nu a patit nimic, insa alti vrinceni nu au fost la fel de norocosi

Circulatia rutiera pe DN 23 a fost intrerupta ieri o ora pentru ridicarea unui tir cazut in riul Milcov. Actiunea a avut loc in intervalul orar 12.30 - 13.30, cind a fost intrerupta circulatia pe raza comunei Rastoaca, pentru a fi ridicat un autotren care a cazut in albia riului, vineri seara. "Magaoaia" a fost scoasa cu ajutorul unor utilaje speciale, astfel incit greutatea sa nu afecteze podul de la iesirea din sat. Pentru ca manevrele de aducere la suprafata a tirului necesitau spatiu mare de manevra, politistii au decis sa interupa traficul. In noaptea de vineri spre simbata, soferul a scapat controlul volanului si, pentru a evita impactul cu o casa de pe marginea soselei, a virat brusc spre stinga, iesind de pe carosabil. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o sperietura zdravana. Nu la fel de norocosi au fost alti vrinceni. Un barbat din comuna Vinatori a murit dupa ce a cazut din caruta. Politistii spun ca Popa Coman, 73 ani, din a cazut din caruta, in timp ce se deplasa impreuna cu fiul sau pe un drum neamenajat, linga albia riului Putna, in satul Mircestii Noi. Batrinul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Focsani, dar a decedat citeva ore mai tirziu. Luni seara, in Dumbraveni, a avut loc un alt accident rutier grav. Polititii spun ca Ionut Corneliu, 22 ani, din Paulesti, in timp ce conducea auto marca Toyota Cellica, din cauza neatentiei in conducere, pe o portiune de drum ingustat, s-a rasturnat in santul din partea dreapta a directiei sale de mers. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a Anei-Maria Grigore, 18 ani, din Focsani, si a lui Catalin Melu, 21 ani, din comuna Paulesti, pasageri in autoturism. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.