Ultima oră

Un sofer si-a lasat victima lata intr-un sant din Petresti

Dan Chiriac
30 oct 2008 1149 vizualizări
Soferul focsanean a ranit o femeie, dupa care s-a dus acasa sa se culce u politistii i-au prins pe toti cei 22 de soferi fugari de anul acesta

Politistii atrag atentia soferilor care sint implicati in accidente sa nu paraseasca locul faptei pentru ca risca sa-si afecteze grav situatia juridica. De la inceputul acestui an, toti soferii care au fugit de la fata locului au fost depistati. "Toti cei 22 de soferi care au fugit au fost identificati. Le recomandam celor care sint implicati in accidente sa nu fuga pentru ca este mult mai grava aceasta fapta iar pedeapsa penala este mai mare", ne-a declarat subcomisarul Daniel Fatu, seful Politiei Rutiere. Ultimul accident de acest gen s-a petrecut zilele trecute. Luni seara, politistii au fost sesizati de cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani despre internarea Rodicai Chiritoiu, 47 ani, din Onesti, care prezenta leziuni ce puteau surveni in urma unui accident rutier. Cum victima nu a putut oferi relatii cu privire la imprejurarile in care a fost ranita, in urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca duminica seara, pe drumul spre Petresti, Marius Simion, 31 ani, din Focsani, in timp ce conducea o masina Peugeot, a accidentat-o grav pe Rodica Chiritoiu, care se deplasa pe marginea drumului, dupa care a fugit de la locul faptei. "Soferul a lovit-o, s-a intors sa vada ce are dupa care a plecat mai departe. Femeia, aflata in stare de ebrietate, a dormit in sant, dimineata s-a dus la ferma unde lucra si a stat toata ziua in pat. Dupa discutiile cu sotul ei s-a prezentat la spital cu o fractura la picior", a adaugat Daniel Fatu. Soferul inconstient s-a ales cu dosar penal si nu a oferit nici o motivatie logica pentru fapta sa. (Dan CHIRIAC)


Accident dupa accident


Marti seara s-a produs un alt accident in Focsani. Pe bulevardul Unirii, Mihaela Ignatescu, 35 ani, din Focsani, in timp ce conducea un Hyundai, nu a acordat prioritate Rodicai Draghici, 53 ani, din Focsani, care traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal. In urma accidentului, femeia a fost ranita grav. De asemenea, doua accidente usoare au avut loc aseara. Primul s-a produs la Tisita, unde un tir incarcat cu var lavabil s-a rasturnat din cauza neatentiei soferului. Al doilea incident auto s-a produs la Urechesti unde o dubita Iveco s-a lovit cu o alta dubita incarcata cu marfa. In urma impactului dubita de marfa a ajuns in sant si de aici in vie. Cei doi soferi au fost raniti usor. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.