Ultima oră

Turma de oi spulberata de tren

Raluca Manolache
29 oct 2008 868 vizualizări
Accidentul a avut loc la iesirea din Adjud 23 de oi moarte si sase ranite, acesta este bilantul unui accident de tren petrecut luni pe calea ferata, in afara orasului Adjud.

Totul s-a petrecut in jurul orei 18.00, cind trenul personal 5211, Ploiesti Sud-Adjud-Onesti, a lovit in plin turma de oi care pastea in acel moment pe calea ferata. Subinspectorul Ilie Romeo, de la Politia Transporturi Feroviare Focsani, spune ca accidentul s-a petrecut in cimp deschis, la aproximativ un kilometru de la iesirea din statia Adjud, unde linia se bifurca. "Trenul nu avea viteza mare, dar a luat turma de oi in plin. Politistii care s-au deplasat la fata locului nu au gasit nici o persoana care sa se ocupe de oi. Se pare ca ciobanul s-a speriat si a fugit cind a vazut oile moarte", a precizat politistul. In urma primelor verificari, oamenii legii au aflat ca turma de oi apartinea unui oier adjudean, care nu stia nimic de acest eveniment. Ba mai mult, acesta le-a spus politistilor ca turma era in grija unui bacauan de vreo doua zile, care in prezent nu este de gasit. In aceste conditii, oamenii legii continua cercetarile pentru gasirea ciobanului neatent care risca sa fie sanctionat contraventional pentru neglijenta de care a dat dovada. Trenul nu a ajuns cu intirziere in statia urmatoare, iar locomotiva nu a fost avariata. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.