Ultima oră

A intrat cu masina peste oamenii din statia de autobuz

Raluca Manolache
28 oct 2008 1469 vizualizări
Trei oameni au fost raniti

Duminica pe sosele din judet au avut loc mai multe accidente rutiere. Primul a avut loc la Milcovul, unde Iulian Plop, 25 ani, din Focsani, in timp ce conducea o Dacia, incercind sa evite un biciclist, din cauza neatentiei, a pierdut controlul volanului si a acrosat un grup de trei persoane, care se afla pe acostament, linga statia de autobuz. In urma accidentului trei persoane au fost ranite, Georgeta Ochisor, 24 ani, Gabi O., 3 ani si Vasilica Duca, 55 ani, din Milcovul. Pe bulevardul Brailei din Focsani, Cristinel Cuciuc, 24 ani, din Vulturu, in timp ce se deplasa cu un moped, intr-o intersectie semnalizata cu indicatoare rutiere, nu a acordat prioritate autoturismului Dacia Logan, condus regulamentar de Paul Dutescu, 24 ani, din Bucuresti, si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului, a rezultat ranirea grava a pasagerului de pe moped, Georgel Duma, 20 ani, din Vulturu. Politistii spun ca motociclistul nu urmase cursuri de legislatie rutiera. Totodata, la sfirsitul saptaminii, politistii au actionat pe DN2L, pentru prevenirea abaterilor generatoare de accidente. în timpul actiunii, in comuna Straoane, a fost depistat Marius A., 41 ani, din Bucuresti, in timp ce conducea motocicleta marca Yamaha, cu permis de conducere necorespunzator. Celui in cauza i-a fost intocmit dosar penal. In Panciu a fost depistat conducatorul auto Dumitru O., 33 ani, din Tifesti, caruia i-a fost gasita o cantitate de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe biologice de singe, in vederea stabilirii alcoolemiei. (Dan CHIRIAC)


  • Masini tamponate


  • Soferii neatenti le-au dat batai de cap in acest weekend politistilor de la Circulatie, acestia avind de solutionat 32 de tamponari. De asemenea, in urma actiunilor preventive, doi soferi din Odobesti s-au ales cu dosar penal pentru nerespectarea normelor de circulatie. Unul dintre acestia a fost depistat in Focsani in stare de ebrietate, in urma testului rezultind ca are 0,68mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost condus la spital pentru a i se recolta doua probe de singe pentru stabilirea alcoolemiei. Celalalt odobestean s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a urcat la volan desi autorizatia de circulatie provizorie era expirata si nici nu avea permis. Cei mai multi soferi au fost trasi pe dreapta pentru ca nu au respectat limila legala de viteza si pentru ca nu au purtat centura de siguranta. (R. M.)


    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 1

    Adaugă comentariu
    , acum 739396 zile, 19 ore, 21 minute, 25 secunde
    masini f multe,aceleasi strazi stramte de acu20 ani,trafic mare...cred si eu ca au loc tamponamente...
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.