Ultima oră

Revelion de 6 miliarde, dar fara locatie

Iulia Crețu
27 oct 2008 578 vizualizări
Si municipalitatea focsaneana are in intentie alocarea a 4 miliarde pentru Mos Craciun

Trecerea dintre ani va scoate in 2008 din buzunarul Consiliului Judetean suma de 615 mii RON (6,15 miliarde de lei vechi). Din acesti bani se vor plati artistii care sa cinte si sa distreze spectatorii si, asa cum ne-am obisnuit, se va lumina cerul cu focuri de artificii. Deocamdata nu s-a stabilit insa locatia unde focsanenii sa ciocneasca paharele de sampanie la numaratoarea inversa, Piata Unirii si plasa de lumini din jurul Obeliscului iesind din calculul autoritatilor din cauza santierului pentru recalificarea urbana. Trecerea in 2009 s-ar putea organiza in Cringul Petresti, desi este cam departe de centrul municipiului sau in locatiile de rezerva pentru "paranghelii" de acest gen, Parcul Balcescu sau Stadionul de la SUD. In proiectul privind detalierea subcapitolului "Alte servicii publice generale" privind actiunile de interes judetean finantate de CJ Vrancea, Revelionul 2008-2009 costa cu ceva mai putini bani decit Festivalul Viei si Vinului. Pentru must si mititei s-au dat 650 mii RON. Tot pentru Sarbatorile de iarna, bani vor iesi si din buzunarul Primariei Focsani. Consilierii locali vor trebui sa voteze miine daca aloca sau nu suma de 414.500 RON pentru organizarea Sarbatorilor de iarna si a Oraselului copiilor. Anul trecut, municipalitatea a dat de Mos Craciun suma de 390.000 RON. Banii vor fi impartiti pentru cadouri pentru cei mici de Mos Nicolae, pentru deschiderea Oraselului copiilor, pentru colindatori, dar si pentru amenajarea parcului de distractii si pavoazarea municipiului cu beculete. De asemenea, municipalitatea se gindeste si la 400 de cazuri sociale care vor primi produse alimentare in valoare de 125 RON/familie. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.