Ultima oră

Buzarnescu, sef la ATOP peste doi procurori

Iulia Crețu
27 oct 2008 883 vizualizări
Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica si-a ales presedintele la recomandarea lui Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean, din rindurile consilierilor PSD

Acesta este consilierul judetean Stefan Buzarnescu, membru PSD, care este sef si peste doi procurori pensionari, care reprezinta interesele cetatenilor in acest for. Pe linga alegerea presedintelui ATOP, s-a prezentat si informarea Politiei privind principalele activitati desfasurate si rezultatele obtinute pe linia asigurarii ordinii publice in trimestrul III al acestui an. "Politistii vrinceni au constatat 413 infractiuni, din care 310 flagrante si au aplicat 42.752 sanctiuni. Pe linie rutiera, au fost constatate 197 infractiuni, din care 144 la regimul circulatiei rutiere si 53 de alta natura, fiind aplicate 26145 sanctiuni in valoare de peste 1900 mii lei. Dintre acestea, 21.601 au fost comise de catre conducatorii auto si 5.544 de ceilalti participanti la trafic. Au fost retinute 884 permise si 296 certificate de inmatriculare. De asemenea, in perioada analizata, pe raza judetului s-au inregistrat 66 accidente grave de circulatie soldate cu 15 morti si 60 raniti si alte 105 accidente usoare cu 137 raniti usor", se arata intr-un comunicat de presa al CJ Vrancea. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.