Ultima oră

Posturi libere la Comunitari

Iulia Crețu
21 oct 2008 857 vizualizări
Politia Comunitara scoate la concurs citeva posturi vacante. Primaria Focsani va organiza concurs pe 11 noiembrie, ora 10.00, proba scrisa, si pe 13 noiembrie, ora 14.00, interviul, pentru ocuparea a trei functii publice din cadrul Politiei Comunitare

Este vorba despre sef birou-inspector, clasa I, gradul profesional superior, treapta 2 de salarizare - Biroul instruire, asigurare tehnico-materiala si monitorizare; referent, clasa a III-a, gradul profesional superior, treapta 3 de salarizare la Biroul instruire, asigurare tehnico-materiala si monitorizare si inspector, clasa I, gradul profesional superior, treapta 3 de salarizare la Compartiment achizitii publice. "Dosarele de inscriere la concurs se depun la sediul institutiei din Focsani, str. D. Cantemir nr.1 bis, Compartimentul resurse umane, organizare, camera 103, in termen de 20 zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial", transmit reprezentantii Primariei Focsani. Cei interesati de uniforma comunitarilor pot afla informatii suplimentare la telefon 0237/236.000, interior 103 sau la numarul 0237/213.416. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.