Ultima oră

Deocamdata nu avem caldura

Iulia Crețu
21 oct 2008 860 vizualizări
Focsanenii frigurosi cer societatii de termoficare, ENET SA Focsani, sa dea drumul la caldura.

Cu toate ca nu s-au indeplinit conditiile termice pentru a se furniza agentul termic, anume trei zile la rind media temperaturilor sa nu depaseasca 10 grade Celsius, locatarii de la citeva blocuri din cartierul Garii ii trasmit directorului Valter Popescu sa le dea caldura in case."Bintuie virozele pulmonare, vrem sa ne dea drumul la caldura. Stau la parter si mi-au mucegait toate lucrurile in casa. Vrem sa ne dea putina caldura seara de la 20.00 pina dimineata pe la 7.00. Sintem foarte bolnavi, in spital e frig, e nenorocire", ne-a spus Tatiana Posescu, o pensionara de pe b-dul Garii, de la Asociatia de proprietari nr. 2. Reprezentantii ENET spun ca nu pot da drumul la caldura fara o derogare de la lege din partea Consiliului Local. In cazul in care mai multi focsaneni solicita furnizarea agentului termic, se poate lua in discutie in CL incalzirea numai pe timpul noptii. In acest moment insa, majoritatea prefera o haina in plus, o patura mai groasa si incalzirea la aragaz sau la radiator electric de teama facturilor la intretinere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.