Ultima oră

Zorel Burlan si-a dus iubita cu motorul la starea civila

Ziarul de Vrancea
20 oct 2008 4714 vizualizări
Corespondentul PRO TV in Vrancea, Madalina Irimia, s-a maritat simbata cu ofiterul de politie Zorel Burlan

Colega noastra Madalina Irimia, corespondentul PRO TV in Vrancea, s-a maritat simbata cu alesul inimii, Zorel Burlan, ofiter la Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din IPJ Vrancea. Cei doi au surprins pe toata lumea prin alegerea unui mod inedit de a-si declara dragostea in fata primarului Decebal Bacinschi. Madalina si Zorel au venit la Casa Casatoriilor pe motor, insotiti de alti impatimiti ai bolizilor pe doua roti. Cei doi indragostiti au spus "Da" imbracati in costume de motociclisti, iesind astfel din tiparul clasic al ceremoniilor de la starea civila. Alaturi de ei s-au aflat membrii clubului moto "Road Eagles" din care fac si ei parte. O prezenta speciala a fost tatal mirelui, care a purtat un costum de samurai, asortat cu o sabie japoneza originala. Pentru ceremonia religioasa mireasa a ales o tinuta mult mai diafana. Cununia religioasa a avut loc la Biserica "Donie" din Focsani, alaturi de miri stind in calitate de nasi bunii lor prieteni Iulia si Alexandru Cara. Invitatii au petrecut pina in zori la Casa Armatei, unde cei doi indragostiti au deschis seara, in lumina focurilor de artificii, cu un vals anume pregatit pentru acest moment unic. Cei doi tineri au facut deliciul tuturor oaspetilor, fiind veseli si plini de energie, ceea ce a facut ca atmosfera sa fie una de vis. La nunta a participat si un prieten al mirelui din Scotia, care a venit imbracat in traditionalul kilt, dar si Cristian Hrubaru, colaborator la Cronica Circotasilor si un impatimit al motoarelor. Nu au lipsit colegii miresei din presa, dar nici cei ai mirelui, de la Politie. Politia Rutiera a fost cel mai bine reprezentata, in conditiile in care mirele a fost "vocea" oficiala a rutieristilor pina la plecarea in misiunea din Kosovo.


Nunta mare si in familia primarului din Vintileasca


Si fiul cel mic al primarului din Vintileasca, Marian Georgescu, si al directoarei scolii din localitate, profesoara Stana Georgescu, s-a asezat la casa lui dupa o nunta ca-n povestile de spus nepotilor. Dorian Mihai Georgescu, absolvent de teologie, si-a adus la altar mireasa, pe Diana Monica, o frumoasa functionara de la Finantele Publice. Inainte de emotionanta ceremonie religioasa, care s-a oficiat la Focsani, pe fondul cintarilor evlavioase ale Corului Pastorala, cei doi indragostiti au trecut pe la ofiterul starii civile, nimeni altul decit primarul Marian Georgescu. Nasii tinerei perechi sint cintareata de muzica populara Maria Murgoci, directorul Ansamblului Folcloric "Tara Vrancei", si sotul ei Petrica. Nunta, sarbatorita la restaurantul Central, a fost o petrecere traditionala intre prieteni si rude. Nuntasii au adus de la Vintileasca atit traditiile de nunta cit si strigaturile specifice locului. De la cununia civila pina la dezgatitul miresei, Dorian si Diana au fost nespus de emotionati si fericiti si au transmis tuturor buna lor dispozitie. "Prezenta tuturor ne-a onorat. Am avut o nunta asa cum am visat, sintem fericiti!", ne-au spus Dorian si Diana. Fiul primarului urmeaza sa fie hirotonisit preot. Casa de piatra!

(Ziarul de Vrancea)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.